EEN GROENE REVOLUTIE MET HUSQVARNA GRONDFREES

U weet dat een goede plantengroei veel werk vereist. Zo nu en dan moet u de grond bewerken om een optimaal resultaat te bereiken, of dat nu een weelderige bloementuin of een moestuin is. Met handgereedschap kan dat een slopende bezigheid zijn, maar met een motorfrees klaart u de klus met minimale inspanningen.

Groeien maar!

Onze lange ervaring in combinatie met de hoge eisen die we aan onderdelen stellen, garanderen u productiviteit, een lange levensduur en een florerend resultaat.

Van alle markten thuis in een rijk begroeide tuin

Of u nu wel of geen accessoires gebruikt, u geniet jarenlang van een betrouwbare tuinhulp met veelzijdige capaciteiten.

Veilig werken met gegarandeerd resultaat

Een doordachte combinatie van vermogen, veelzijdigheid en ergonomische oplossingen maken uw werk gemakkelijk, zelfs onder lastige omstandigheden.

Husqvarna grondfrezen

Of u nu een gazon wilt ontmossen of uw moestuin wilt klaarmaken voor het zaaiseizoen, Husqvarna heeft dé grondfrees voor u. Ons assortiment omvat twee verschillende modellen: met tanden aan de achterzijde of met tanden aan de voorzijde. De modellen met tanden aan de achterzijde zijn ontworpen voor gebruik op dicht samengepakte aarde en gazons. De grondfrezen met tanden aan de voorzijde zijn geschikt voor lichtere tuinwerkzaamheden, zoals het rul maken van bloem- en groentebedden.

Gemakkelijk starten en bedienen

Dankzij het eenvoudige startsysteem en de krachtige motor met kopkleppen, kunt u de grondfrees gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Ook laat de machine zich eenvoudig bedienen, wenden, verplaatsen en opslaan. Het comfortabele handgreepsysteem en de logisch gegroepeerde bedieningselementen verlichten het werk, zelfs in de zwaarste grond. De grote rijwielen leveren goede grip op elke ondergrond.

Zeer wendbaar onder alle weersomstandigheden

Met onze grondfrezen kunt u veilig, comfortabel en stabiel werken. Het contragewicht drukt op de wielen en verbetert de balans. Dankzij de kap komen de kluiten van de roterende tanden niet uw kant op.

Componenten voor zwaar gebruik

Alle Husqvarna grondfrezen zijn ontwikkeld voor zwaar gebruik. De motoren en aandrijvingen zijn gebouwd voor jarenlang intensief gebruik.

 

Hofstede Bos & Tuin

Gemeenteweg 180     7951 CT  Staphorst

T. 0522-461405 of: 0522-460799     E. info@hofstedebosentuin.nl