REPARATIES & ONDERHOUD

Grasmachine stuk? Geen nood!

Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een moderne goed uitgeruste werkplaats en vakkundig personeel, waardoor uw machine snel en deskundig gerepareerd kan worden.

Tijdens de reparatie zal er worden gekeken wat er mogelijk moet worden vervangen en indien nodig zullen wij eerst contact opnemen voordat er grote en dure reparaties worden uitgevoerd.

Technische mensen met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van grasmaaiers, zitmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers en overige tuinmachines. Wij werken met diverse merken zoals Husqvarna, Gardena, McCulloch en Metabo.
Deze ervaring gebruiken wij graag om U reparatie zo goed mogelijk uit te voeren.

Wij hebben ruime openingstijden en proberen u weer zo snel mogelijk aan de slag te helpen.

 

Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en het winteronderhoud van hun kostbare tuinmachine(s) van belang zijn. De machine(s) gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat geven. Tevens zult u in het voorjaar niet voor onplezierige verrassingen komen te staan.

Alles wat gebruikt wordt heeft zijn onderhoud nodig. De beste tijd voor een onderhoudsbeurt is uiteraard wanneer de machines niet worden gebruikt.

Regelmatig onderhoud is van groot belang. De machines gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat opleveren.

Een winterbeurt bij tuinmachines is een standaard beurt waarbij de slijtage delen, olie en vloeistoffen worden vervangen.Daarnaast worden kabels afgesteld en de machine doorgesmeerd.
Bij een winterbeurt wordt gekeken naar eventuele gebreken welke moeten worden gerepareerd om grotere reparaties voor te zijn. Wanneer wij nog geen opdracht hebben gekregen om deze reparatie uit te voeren kunnen wij contact met u opnemen om u een prijsopgaaf te doen en een akkoord te krijgen voor de reparatie.