ONDERHOUDSBEURT

Om er zeker van te zijn dat in het voorjaar uw gereedschappen en machines weer zonder problemen werken is het aan te raden om deze in de winter een onderhoudsbeurt te geven. Bij deze onderhoudsbeurt wordt  de machine volledig nagekeken en voor zover nodig, slijpen wij de messen, vervangen de bougie, vernieuwen de motorolie en reinigen/vervangen de lucht-, olie- en  benzinefilters. Ook worden de kabels, wielen en aandrijving gecontroleerd. Eventueel defecte en/of versleten lagers, V-snaren en pouly’s worden voor zover nodig  ook vervangen. Dit alles zal er voor zorgen dat u in het voorjaar weer optimaal van uw machines gebruik kunt maken en dat de machines in topconditie blijven.

Bij benzinemotoren wordt de tank ook gevuld met Aspen in plaats van normale benzine. Dit zorgt ervoor dat startproblemen, a.g.v. ‘verwatering van de benzine’ tijdens de winterperiode worden voorkomen.

Wij kunnen de winterbeurten en uiteraard de standaard reparaties a.g.v. defecten uitvoeren voor alle bekende merken, waaronder Husqvarna, Gardena, McCulloch en Metabo. Ook niet genoemde merken zijn uiteraard van harte welkom.

Vindt u het lastig om de machine/gereedschappen naar ons toe te brengen, dan kunnen deze eventueel ook bij u afgehaald worden en na de winterbeurt weer bij u terug gebracht worden. Om uw machines op tijd weer in topconditie te hebben stellen wij het op prijs dat de winterbeurt ruim voor de start van het seizoen bij ons aangemeld. Onze voorkeur gaat uit naar de maanden december t/m februari.

Aanmeldformulier

7 + 2 =