UISTEKENDE RESULTATEN MET HUSQVARNA GRASTRIMMERS

U wilt een perfect gazon? Gebruik een goede grastrimmer om uw gazon in vorm te houden. Met een veelzijdige en krachtige grastrimmer van Husqvarna werkt u comfortabel en efficiënt.

Een handige hulp

Met een veelzijdige en krachtige grastrimmer van Husqvarna werkt u comfortabel en efficiënt.

Weg met de herrie

Geen zorgen meer om de buren. Husqvarna grastrimmers produceren zeer weinig geluid.

Kies een accessoire

Maak uw grastrimmer op maat voor uw tuin. Er zijn diverse hulpstukken en accessoires verkrijgbaar

 

Husqvarna grastrimmers

Wij leveren betrouwbare en krachtige trimmers voor vele doeleinden. Door hun lage gewicht en slimme eigenschappen zijn ze gemakkelijk en flexibel in gebruik. En u hoeft niet bang te zijn dat u uw buren stoort. Husqvarna grastrimmers zijn zo ontworpen dat ze nauwelijks lawaai produceren – ideaal voor woonwijken.

Smart Start® uw perfectie

De motor en starter in onze trimmers met verbrandingsmotoren zijn uitgerust met de unieke Smart Start®-functie, daarom kunt u de machine snel en met minimale inspanning starten. Husqvarna-grastrimmers zijn uitgerust met een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten. Zo is uw grastrimmer altijd klaar voor gebruik.

Als stilte goud waard is

Als een stille werking belangrijk voor u is, is een grastrimmer met accu een goede keuze. Onze stille, lichtgewicht, uitgebalanceerde en gebruiksvriendelijke grastrimmers met accu klaren zelfs de meest veeleisende klus. Ze beschikken over een uitstekende ergonomie, zijn goed uitgebalanceerd en leveren krachtige prestaties. Ze zijn voorzien van lithium-ion accu’s die een ongekend duurzaam vermogen leveren en in verschillende versies leverbaar zijn. En met onze efficiënte oplader duurt het slechts 35 minuten voordat u weer over het maximale vermogen kunt beschikken. Met twee accu’s kunt u de hele dag door non-stop doorwerken.

Allround met veel accessoires

Tuinen zijn net zo uniek en persoonlijk als mensen. U kunt uw grastrimmer eenvoudig afstemmen op het seizoen en de specifieke eisen van uw tuin. Het is een veelzijdig gereedschap dat het hele jaar door betrouwbaar werkt. Maak een keuze uit ons ruime assortiment accessoires.

KENMERKEN

Wilt u dit product nader bekijken? Ontdek meer over het product door de vormgeving en de functies te bekijken.

 

Hofstede Bos & Tuin

Gemeenteweg 180     7951 CT  Staphorst

T. 0522-461405 of: 0522-460799     E. info@hofstedebosentuin.nl